San Francisco dag 1

I dag kom endelig dagen jeg hadde ventet på i evigheter: California ! Jeg måtte stå opp kl 3 på natten for å kjøre til flyplassen, hvor flyet skulle gå kl 7. Etter mellomlanding i Minneapolis, var det straka vegen til San Francisco. Da jeg kom fram, ble vi møtt av EF folk som skulle være ledere på turen + andre studenter. Vi måtte sitte på flyplassen fra 11.30 til 15.00 for å vente på noen fler som skulle komme.

Da det hadde kommet, dro vi ned til downtown og shoppet litt! Er sykt dyrt her, så blir nok litt gniten på pengebruk her! Etter noen timer kom resten av studentene, hvor Karoline og Jonas, to Norske var ! Utroolig kjekt å få snakke norsk igjen med folk :) Vi dro så til et kjøpesenter for å spise, og etterpå dro vi opp til Twins Peak, som er to fjell med utsikt over SF, det var utrolig flott!

I morgen skal vi på sightseeing i SF, hvor vi skal se chinatown, golden gate bridge og mye mye mer! Kommer med flere oppdateringer og bilder i morgen!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte Jahnsen

Benedicte Jahnsen

17, Bergen

Hei! Jeg heter Benedicte og reiser med EF til USA skoleåret 2011/2012. Her kommer jeg til å skrive litt om forberedelsene fram til avreisen :) kontakt meg gjerne på benedicte_jahnsen@hotmail.com hvis du lurer på noe !

Kategorier

Arkiv

hits